Tgcarz 5 aylık oğlumu sünnet ettiricez iki tane prof dr ile konuştuk genel anestezi yapıp sünnet edeceklerini söylediler ama genel anestezi olayı beni ürkütüyor. Sünnet ettirip memnun kalanlarınız var mı doktor tavsiyesi yapabileceğiniz?
Deletedmom_39 Tgcarz 6 aydan önce yada 10 kilodan aşa bebeğe anestezi verilmez canım 🙄 biz 4 aylıkken lokal yaptırdık. Sonuçta sünnet acil bişey değil en az 10 kiloya gelsin (narkozlu olacaksa)
YaseminAren Tgcarz 42 gunluktu yanı 1 ayı geçmiştı lokal yapıldı bızımle yaklasık 50 tane bebek vardı hastanede her yas aralıgı vardı yanı hepsı lokal oldu hıcbır sorun olmadı cok sukur.. Genel olsa yaptrmazdım ben…
Senanureymen Lokal em güze genel önerilmiyor ve çocuğun ayılması felan narkoz alması iyi bir şey değil yine de en iyisini siz bilirsiniz ben 4 aylıkken yaptırdım lokal bir hadta da tamamen iyileşti bir gün sancısı oldu
Tgcarz PatronBebek 1 aylıkken lokal yapıyormuş 1 aydan sonra genel yapıyormuş birde bunu söylesen prof dr latif abbasoğlu cocuk cerrahisi . Kime güveneceğimizi şaşırdık artık
Eslimebrar Tgcarz ozaman kotkmani gerektirecek hiç birşey yok. Rabbim kötü hastaliklardan korusun bizimkine loringomalazi tanıdı konuldu
PatronBebek Tgcarz valla proflara da güvenmiyorum ben artık. Bi tanesi benim kızım içinde anne sütü çocuğa kilo yapmış memeyi bıraksın mama ver demişti bana
AegeansMom Tgcarz bize de cocuk doktorumuz yaptırın dedi bugün cocuk cerrahisine götürdük 7 yaşından önce yaptırmayın dedi anestezi veriliyoe dedi. Benim çevremde de hep lokal yapılıyor bende anlamadım. Ama lokal yapan yere götürün bencede sünnet gibi aciliyeti olmayan bişi için anestezi almasın bebek
Tgcarz AegeansMom bende böyle düşünüyorum fakat iyi bir doktor bulmak gerekiyor bizi iyi yönlendiricek lokal yapacak
Mertveannesi2211 Tgcarz 44 günlükken yaptırdık biz 7 yaşa kadar bir çok yaşta çocuk vardı ve hepsi lokal oldu genel cerraha yaptırdık