busracicek 2 yaşında oğlum, ne yiyo,ne kendi kendine oynuyo, ne uyuyo, hep peşimde 😒 gurbetteyim artık bunaldım yetememekten..🥺
Aybars-mom160821 busracicek aha kendimi buldum 😫1.5yasinda iki dk kaybolsam anne anne anne anne artk kolayı bulmuş neh nehh nehh nehh diyo sürekli cekistiriyor beni istediğini yapmaz kalkmazsam kafa atıyor vuruyor saçımı çekiyor ısırmaya kalkıyor yerlere atıyor kendini küsüyor falan sürekli mızmız yememeiz iyi ama şükür
busracicek AA201207 valla durumlar vahim desenize.. yememesi beni çok zorluyo kendi yemesini geçtim artık ben bile kaç takla atıorm gene yemio, çizgi filmde açmak istemiorm bilmiorm valla ya
busracicek Yasemin38 Yasemin38 sabır bende yok gibi bişi ya çünkü hergün aynı şeyleri yaşıorm hangi birine ne zaman sabredeyim ☺️ 6 buçuktan berş ayaktayız ve dibimden kıpırdamıyor kendi kendine asla oynamıyo 😒
AA201207 busracicek yeme konusu çok dengesiz bizim bi bakıyorum resmen aç geziyo bi bakıyorum yetişkin biri gibi yiyo 🙄😅
Ayazinannesiseyda Kızlar bu üç yaş sendromu ne zaman bitiyo biz şu an iki yaş sendromu satış😂 kendimi ona göre hazırlayayım oğlum 22 aylık bütün eşekcilim oynuyoruz hiç mi yorulmaz bir çocuk