bibloblog 4 aylık bebeğin saçları kesilir mi? Bebeğim baya saçlı doğdu. Ama şimdi hep dökülüyor. Ellerinin içi saç dolu. Kesmeyi düşünüyorum hem daha güzel çıkar diye. Ama çok mu küçük bilemedim. Biraz daha mi beklemek lazım
Birkullanici bibloblog daha güzel çıkmaz aynı çıkar dökülem dökülür zaten . Benim bebeğim bir tutam saçla doğdu o bile hep dökülüyor .kel kaldı. Eşimde keseyim diyorda ben kıyamıyorum .ilk kızımda saçı çok gürdü kesmedik baya döküldü ama o kel kalmadı 😅
kasimonbes bibloblog bu donem sac uzamasi dinlenme evresine gectigi icin dokulme cok olur. 6. Aydan sonra tekrar aktif hale gelir ve dokulen saclarin yerine yeni saclar cikar. O yuzden bence hic dokunmayin kendi fikrim ❤️
MAlparslan Benimde bebeğim 4 aylık kesmek istiyorum ama bıngıldaktan korktuğum için kesemiyorum. Sorunuzun yanıtlarını bende merak ettim doğrusu.
Gizemnaz_ bibloblog 4 aylıkken cnm benimkiside çok dökülüyordu artık🥲sırtı felan kaşınır rahatsız olur yada ağzına felan gider yutar diye kazıttık hepsini ve hatta saçları çıktı uzadı sonra tekrar bi düzeltme yaptırdık kestirdik şimdi daha güzel uzun ve pamuk gibi😍
Kbranr35 bibloblog benim oğlum 2 ay yoğun bakımda kaldı damar yolu için kesmişler kısım kısım 4 aylık şuan eve gelince bizde tamamen kestik bir sorun olmadı ve dökülen saçları artık dökülmüyor kesmeden önce çok dökülüyordu öyle bir sorun kalmadı