Nevommmm Kizlar on buçuk aylık kızım var ve boyu 71 cm kısa değilmi sizlerinki nasıllar babası uzun boylu bende 160 bu kız neden kısa ki ister istemez takıyorum kafaya ne yapmaliym
AlyaMerveMina Nevommmm sprmussun soleyeuım kızım 6 aylkk 73 cö ozel olarak bısey yapmadım huc babasıda bende uzunız belkı genetkkten öyle olmus
Doruk12 Nevommmm ne yaparsanız yapın genetik kaynaklı bu boy olayı. Kafaya takmayın bence 🙏 Bizim 8 aylık 85 cm ben 180 babası 195. Kesinlikle genetik yani, değiştirilemez diye düşünüyorum🤔
Belissimo Nevommmm çok hatırlamasam da 10,5 aylıkken 75 cm di sanırım kızım. Şuan 13 aylık 80 cm. Ama bizim birqz uzun gidiyor doğarkende 51 cm doğdu. Ama ben bunlara takılmıyorum illaki uygun boya gelecek bebişler. Şuanki 1 2 cm üzmesin sizi...
Deletedmom812 Sarı mercimek çorbası yap içir canım kemik suyuyla kemik gelişimine birebir sarı mercimek
Tulay Bizimki de 46 cm 2530 gram doğdu. Minikcikti çok şükür büyüdük. 🙏 Şuan 7 ay 22 günlük 9100 gram 69 cm bana da boyu kısa gibi geliyor bilmiyorum ya
esrateke Nevommmm kızım 65 cm 6 aylık, ancak ben 170 babası 167 boyunda sanırım baba tarafına çekti 💁🏽♀️