Ozlem2904 Merhaba sevgili anneler Azı dislerini cikaran bebekleriniz ishal yasadimi acaba? 6 7 kre oldukça sivi kaka yapiyor. Alttan ve üstten az dislerin uclari gorunuyor zaten çok huysuz ama ishal kafami karıştırdi. Patates sevmeyen bir bebek. Priinc pilavı yapicam baska ne yapabilirim?
Birgocmenkustuo Ozlem2904 benim bebegimde ayni durumu yaşadı, havuç çorbası yapabilirsiniz, icine patates de koyarak, blenderdan geçirin. Muz, haşlanmış tavuk verebilirsiniz. Bol bol sıvı bide.
edizsmom Ozlem2904 bizde son azıları çıkartıyoruz dün bir iki cıvık kaka yaptı bende dişten diye düşündüm şimdi normal ama günlük en az 2 kaka sayısı var. Bende size şunu söylemek istiyorum ilk azılarda böyle ılmadı ama 2. Azılarda sürekli ağlıyor kafasını kaldırmak istemiyor yerlere yatıyor anlık keyifleniyor geri bozuluyor uykularda hep ağlıyor kafası genelde hep sıcak ama ateş çıkmıyor hastamı diş mi anlamadım sizinde bu şekilde oldu mu acaba ?
Ozlem2904 edizsmom Merhaba, oğlumda huysuzluk asiri agiz salyasi arada yeme reddi sivi kaka kafa ateslenmesi ozellikle gece oluyor ve uykuda ağlama hali sürekli dondurup emziriyorum sakinlessun diye