Tontis_annesii 7 ay 20 günlük bebeğim gece beslenmek için kalkmıyor 1 kez uyanıyor emziriyorum uyuyor başka uyanmıyor uyansa bile emmiyor normal mi 1 kez beslenmesi ?
GamzeBaz Tontis_annesii Ben gece beslenmesine 6 ayda bırakmıştım gece beslenmesini zaten gerek yok şuan 🤗
Mys01-01 Tontis_annesii gece beslenmesı 2 aydan sonra yavas yavas bıraktırılır benım her bebegım 2,5 ayda bıraktı canım drlar onerır ıkızlerım 3 ay 7 günlük düzeltilmiş 1 aylıklar uyandırma dedı kendılerı bıraksın onlarada basladık
irinasofia GamzeBaz tamamen nasıl kestiniz ve gece deliksiz mi uyuyor benim kızım sadece mamaya kalkıyor bu aralar onuda az içiyor
GamzeBaz Merov aslında bir rutin uygulamadm direkt bıraktım yatmadan mamasını içirip öyle uyutuyordum şuan 13 aylık hala aynı devam
GamzeBaz Tontis_annesii gece yatmadan doyduğuna emin oluyorsanz aç değildir yine de doktorunuza sorun isterseniz
GamzeBaz balkaymak__ aslında bir rutin uygulamadm direkt bıraktım yatmadan mamasını içirip öyle uyutuyordum şuan 13 aylık hala aynı devam
aslihanbsbg GamzeBaz bende birakmak istiyorum artik 8 aylik oldu gece uyutmadan mama veriyorum ama odaya gelir gelmez goguslerime yalipisiyo var mi onerileriniz nasil basarcam yaa
GamzeBaz aslihanbsbg benim oğlum hiç anne sütü almadı sadece mama o yüzden bir fikrim yok 🥺sadece bir anda bıraktım Bir rutin uygulamadım
GamzeBaz irinasofia gece beslenmesini kesmiş olmam bu bize etki etmedi Maalesef hala her saat başı kalkıyor🥺🥺
GamzeBaz irinasofia ekstra bir şey yapmadım 6 aylıkken bir anda kestim her uyandığında pışpışladım uyuttum