Hamzaninannesi1411 Y-1A bol sıvı alın meyve suları çorba yeşillikler tahin hayvansal gıdalar. Ayrıca dinlenmek uyumak ve stresten uzak kalmak
Linabuse1002 Y-1A canım eğer çevrende e bebek varsa orda malt içecek satılıyor emzıren anneler için hergun 1 tame içiyorsun süper süt yapıyor bende 25 gunlugım sureklı sütüm var hatta akıyor artık bulızıme
Arasinannesi20 Y-1A bestlak damla bende işe yaramadi herkeste işe yarayacak diye bişey yok hümana stil tea çay kullandım oda aşırı şekerli ve bende yine işe yaramadı bı kaç markanın daha anne çayını kullandım ama arttirmadi daha sonra Dilruba demirezer var Instagramda emzirme danışmanı onun çayı ve tableti var ikisini bir kullanmaya başladım çok işe yaradi sabahları taş gibi oluyor göğüslerim kesinlikle tavsiye ediyorum ve gerçekten çok çok uygun
220520B Bestlak damla çok işe yarıyor onun haricende dut kurusu, dereotu,boza,irmik helvası, sütlü tatlılar,tahin pekmez helva,ıhlamur,maltana içecek,vişne suyu, hoşaf,peribör bisküvi bol bol uyumak stresten uzak durmak ☺️
Kuzusunakurban Malt içecekler fayda sağlıyor ama her gün kullanıma çok maliyetli. Yenidoğan doktoru bana hümana mum stil tea çayını tavsiye etmıstı e bebekte stok yok bazı eczanelerde var. 130₺ gibi fiyatı baya gidiyor. Çok fayda sağladı bana ve dereotu, roka, boza, hurma, kuru dut bunlar gaz yapmadan süt arttırır ayrıca tahin helvası sütün kalitesini arttırır. Su ve bol dinlenmeyi yazmıyorum bile olmazsa olmaz
Arasinannesi20 Y-1A çay zaten süt artıran bitkilerden olusuyor çemen rezene vs gibi doğal yani tablette vitamin b12 çok kullanıp memnun kalan var Instagramdan bakın bende tereddüt etmiştim ama kullandığım günü bile faydasını gördüm sütüm çok azdı mama kullanıyorduk 2.5 aylık olduk mamayı da bıraktık kilo alımı da çok güzel