SinemD_ Merhaba arkadaşlar , emzirme döneminde gaz yapan yiyecekler hakkında bilgileriniz nelerdir. Henüz 20 günlük bebeğim var ne yemem gerekiyor veya ne yememeliyim tam bilmiyorum. İnternetten bakıyorum yenmez dediği besinler için çevremdeki büyükler biz yedik ne oldu diyor. Kafam karışıyor🥹
Hamzaninannesi1411 SinemD_ soğan,karnabahar, lahana, brokoli portakal, limon, greyfurt,kuru fasulye acı şeyler asitli içecekler falan aklıma gelenler bunlar kendinizi çok kasmayın büyükler çok konuşur
Lilybaby SinemD_ baklagiller ve gazlı içecekler en önemlisi ama benim kızıma salatalık gaz yapmıştı hiç unutmuyorum. Size yapan şeyler bebeğe de yapıyor ona göre düşünebilirsiniz
Berilsmom13 SinemD_ canım denemeden bilemezsin.. kuru fasülye nohut gaz yapmadı mesela bebeğime ama Türk kahvesi ve mercimek dedirtiyordu gazdan deneyerek gözlemlemen lazım
Minnacksevdack SinemD_ baklagillerin hepsi. Bulgur süt yapar dediler mesela. Her yediğimde problem oldu. Hazır ayran içtim aynı şekilde. Deneyerek farkettim birazda 🌸
Serifemete Kurufasulye, nohut , bulgur , patlıcan , karabiber , mercimek aklıma bunlar geldi canım hastaneden çıkarken kendi gazim için uyardılar baklagilleri diğerleri annemin tavsiyesi üzerine