Karannsyn Merhaba hanımlar 4 ay önce normal doğum yaptım ama hala belimde ve kasıklarımda çok fazla ağrı oluyor özellikle belim sanki doğum sancısı gibi bu normal mi yaşayan var mı aranızda?
Azra41 Karannsyn terliyor musunuz çok fazla ? Ben mesela çok terliyorum üstümde kuruyor gece haliylr sabahta tutuluyorum çareyi de evde spor yapmakta buldum acayip rahatladım valla.
Sibellettoooo Karannsyn valla bel ağrısı felan olmazdı bende. 7 ay önce sezeryan ile doğum yaptım bel ağrılarım kıyamet gibi geçmiyor 😒
Karannsyn Azra41 evet normalde çok terleyen bir insanda değildim. Terlemekten mi oluyor yani üstümüzde kuruyor oda ağrı olarak dönüyor sanırım öyle mi?
Azra41 Karannsyn Tabi CNm sırtınız terli olduğu zaman ustunuzu cikartmayinca haliyle usuyorsunuz . Uyudugumuz için anlamiyoruz ama sabaha karşı çekiyoruz tutulmayla . Mesela bel tutulmasi ani hareket yada usutmekten oluyor.. bide hareketsizlik çok kötü
Karannsyn Azra41 Bel tutulması gibi değil ama birde kasıktada var ayaklarımı sıcak tutuyorum özellikle
Karannsyn Sibellettoooo Bende hiç yaşamazdım ama sanki doğumdaki o belden gelen sancı devam ediyor gibi