Ahe Dün kızımın dilinin üzerinde beyaz beyaz yaralar olduğunu farkettim. Sebebini bilen veya daha önce yaşayan var mı acaba ne yapmam gerekiyor?
mamanveutdormir Ahe bende bu sabah 17 aylık kızımın dudak içlerinde farkettim doktordan randevu aldık cuma günü gideceğiz bakalım ne.. 🥹
aysenurkn Ahe ay oglumda agzim aciyo diyip duruyodu devamli eli agzindaydi dis sandim doktora goturdum el ayak hastaligi olmustu
Ahe mamanveutdormir bende internetten baktım az önce pamukçuk enfeksiyonu yazıyordu ama emin olamadım. Kaç gündür ağlayıp duruyor bu yüzden galiba
Ahe aysenurkn benim bildiğim el ayak hastalığı vücutta olur kaşıntı vs olur. Ağızda ilk kez duyuyorum sizden. Ben ek gıdaya geçtiğim için düşündüm ama bilemedim ne yapsam 🥺
mamanveutdormir aysenurkn bende öyle tahmin ediyorum. dün oyun parkına götürdüm şlk defa kendi yaşıtlarıyla kalabalıkta böyle karşılaştı oyunlar toplar oynadılar sanırım orda kaptı şifayı 😔
aysenurkn Ahe agizda ve genital bolgesinde bile cikiyromus. Benim oglumun ne elinde ne ayaginda bisey yoktu agzinda cikiyormus bu sene hep. İnsallah degildir cok zor atlatiliyor biz aşırı zorlandik hic aglamayan cocugumu asla ama asla susturamiyordum
aysenurkn mamanveutdormir ayni sekilde bizde ilk kez oyun parkina gitmistik orda domuz gribine yakalandi. El ayak hastaligina da tren yolculugunda yakalandi😔