Babyboyss 7 gündür kaka yapmayan oğluma lavman da yeterinde sonuç vermedi Ek gıda artı meme ile devam ediyorum Hayır yani anlamadım neden yapamıyorum Beslenmesi de sıvı şekilde sağlıyorum 7,5 aylık bu arada oğlum…
busraselina Babyboyss haftada iki gün gün kurusu haşlayıp yediriyormusunuz ayrıca suyunu içiriyormusunuz bir deneyin yapmıyorsanız ben kızımda hep öyle yaptım hiçbir zaman kabızlık yaşamadım
Babyboyss beril-120 Doktoru ile görüşme halindeyiz Lavman ve şurup önerisi vardı denedim Ama artık ıkınma bile yapmıyor bebeğim Rahatsız da olmuyor anlamadım
Babyboyss busraselina Evet bnde o şekilde veriyorum ama sonuç yok keşke ishal olsa diyorum bazen Acaba kaka yapmaktan mı korkuyor artık anlamadım
Ay-Bek Babyboyss Ne kadarlık canım ? Poposuna zeytinyağı falan sürmeyi dene bir de kabız oldu herhalde bayağı uzun süre olmuş kıyamam ağrısı yoktur inşallah. Benim oğlum 2 3 gün yapmadığında öyle yapardım. İnş kısa sürede yapar rahatlar 🙏🙏
busraselina Babyboyss anladım bi çay kaşığı kadar zeytinyağı içirip birde poposuna surup bezi açık şekilde karnını okşayın o sırada bacaklarını ileri geri yapın belki çözüm olur
Guller_97 Birde sabah kalkınca su vererek başlayın ve bir saat sonra kahvaltısını yedirin derim ben o şekilde çözüm buldum günde iki kere dolu dolu 💩 yapıyor Bol su içirin lütfen suluk hep yanında olsun gece de dahil İyi akşamlar
Guller_97 Kabız olduğunu çıkarmamasını anladığım anda bezini ayaklarını ileri şekilde popyu kaldırarak tutuyorum ve oyalıyorum hemen çıkarıyor
Guller_97 Babyboyss Deneyin ve bunu yaparken hafif ce ıslak mendille parmağınız la uyarı vermeniz poposuna bebeğiniz le ayaklarını göstererek oynayın biraz maksimum beş dk sürüyor çıkarmıyor diye bırakmayın lütfen 🥰🙏