juventus1907 aslında konu çok detaylı. sizin şimdiye kadar takibinizi yapan nefroloğunuz mu sizi yönlendirdi? ameliyat olacağınız doktor belli mi tüm tetkikleriniz yapıldı mı?
ben izmirde medicalparkta ünal aydın ile çalıştım kc nakil hepatobilier cerrahide uzmandı ama böbrek naklinde de çok başarılıydı. Beraber çalıştığı çok değerli bir hekim daha var yaman tokat o da istanbul’da ancak böbrek nakli yapıyor mu bilemiyorum isterseniz bunu bir araştırın.
istanbul dışı düşünürseniz hasan ışık özgü ismini de araştırabilirsiniz kendisiyle 2,5 yıl çalıştım başarı oranı oldukça yüksektir.
ben size asıl şunu önerebilirim yani sürecin içine girince zaten her konuda bilgilendiriliyorsunuz. sadece gözünüzde büyütmeyin. inanın bana böyle hemoroid ameliyatına girer gibi rahat olan tüm hastalar süreci öyle rahat geçiriyor ki aksilikler azalıyor ama gergin olursanız süreçte hep pürüz çıkıyor. ameliyat sonrası dikkat edeceğiniz her konuda bilgilendirileceksiniz diyet ilaç saatleri, ömür boyu kullanacağınız ilaçlar olacak haliyle organ reddi yaşanmaması için belirli aralıklarla düzenleme yapılacak muayenelerinize aksatmadan gitmeniz gerekecek, ilk zamanlar bu bağışıklık baskılayan ilaçlar vücuda garip gelecek enfeksiyonlara çok yatkın olacaksınız kendinize çok dikkat etmeniz gerekecek maske kullanmayı önemsemeniz gerekecek vs vs hepsini anlatacaklar siz sadece en başından beri rahat olmaya bakın. psikolojik rahatlıktan bahsediyorum. umarım her şey sizin için yolunda ilerler🙏