Elisarli Annebbk Dilruba Demirezer diye bi bayan var bende burada duydum ismini sonra instagramdan mesaj attım gerçekten dönüş yapıyor akşamına döndü çok yoğun olmasına rağmen. Önce ücretsiz bilgi veriyor sonra gerekli görürse danışmanlık yapıyor. Bende süt arttırıcı için yazmıştım çayını aldım tavsiye ederim içinde şeker filan yok sadece 7 tane bitki var
Zynepulku Annebbk kesinlikle dilruba demirezer ücretsiz bile sorularınızı cevaplıyor eğer ileri düzeyde danışmanlık almanız gerekmiyorsa ücretsiz yarfımcı oluyor keşke onu daha önce tanısaydım çok geç kaldım bi kaç tkaio ettiğim dhaa var ama onların hep önceliği ücret
Sunshinemom Annebbk instagramda uzman bebek hemşiresi die yazın döne eroğlu var çok tecrübeli bi hemsire. Önce sorunuzu dinleyip o sekilde yönlendirme yapıyor ben meme reddinde kendisinden destek almıstım online olarak
Aysegiray Eliz3416 “Oznuryldz”#p24855364 Evet faydası oldu ama oğlum emmek istemediği için zamanla azaldı ve Bıraktı size konuşmalarımızı ekran alıp atmaya çalışıyorum ama beceremedim 🥲
uykularyalanoldu_21 Emzirmedanismaninihal hanım ile online görüşerek meme reddini yendik. Ankara’da Gazi üniversitesinde ücretsiz olarak da yardımcı oluyor, oradaki birimin hemşiresi
uykularyalanoldu_21 Annebbk 2 sene önce 300 civarıydı galiba tam hatırlamıyorum. Bir kere verip sorun çözülene kadar görüştük. İnşallah sizin bebeğiniz de döner 🙏