Birkullanici Kızle sabaha pizza yapıcam ama unum az kalmış eşim sabah iştem dönecek gelirken al dedim ama market açık olmayabiliyor .evde bir paket de mısır unu var ikisininkarıştırsam olurmı acaba
Elf123 Birkullanici güzel olamaz ama hamuruna Mısır unu eklemek ama ben tesbiye Mısır unu serpiyorum açtığım hamuru üzerine koyuyorum güzel oluyor öyle
Birkullanici Berilsmom13 bende evde hiç kullanmadım bitek balığa kullanıyorum o yüzden varmı deneyen diye merak ettim
durununannesi18 Birkullanici herkes olmaz demiş ama ben yapmıştım çok güzel olmuştu. Ablam da hep öyle yapar
kuzeyyildizi_ Birkullanici pizza olurmu bilmiyorum ama biz normal un ve mısır ununu karıştırıp yoğurup ekmek yaparız çokta güzel olur iki çeşit hatta yaa mayalayip yaparız yada kabartma tozu kulllanip kek gibi yaparız
AlinaEmreHan1 Birkullanici olmaz bence cnm Mısır unu balıklarda güzel ama pizzada noooo bozar hamurunu
mysaa1 Birkullanici Mısır unu olmaz canım onun tadı daha Farklı oluyor bozar yani birde mayalanınca sertleşiyor biraz . Sabah geliyorsa en kötü fırın açık olur direk hamuru ordan alıp mayalandırın olmaz mı