Aselim38 mell81 kız 44 günlük bebeğin kulak memesi bile yoktuuuur😔😔😔 iyi cesaret valla delene de deldirene de helal olsun
Amine_erva25 mell81 biraz büyüdğünde kulağını çekmeye falan başlıyor neden deldirdin en azından küpe takma bi kaza olmasın kızım kulağını öyle bir çekiyorduki çiziyordu tırnaklarıyla
mell81 ikioglananasi küçükken daha sakin oluyorlar birde hiçbirşeyin farkımda olmuyorlar deldirmesi daha kolay oluyor çok da ağlamıyorlar bende çok tedirgin oldum ama şükür birşey olmadı
Roniya Berencik ben beş aylık deldirdim çok ağladı bırakın deldirmeyin hiç gerek yok inanınki. Bir daha kızım olursa reşit olana kadar izin vermem kulak deldirmesine bende asla deldirmem çok pişmanım. Bilemedim o kadar ağlayacağını
Caglaa Berencik ygenimde 10 aylkti deldircekti yengem ama delmediler 1 yaşından önce yasak diye kaç yere sordular🤷
Suzitosuzi Aselim38 ne helal olsun bence yazıklar olsun Kulak memesinde ne kadar et var da delmişler ve deldirmişler Allah aşkına göbeği yeni düşmüş ne bu acele kafayı mı bozdunuz bir kuzumuz olurda hemen kulaklarını deldirelim diye
Berencik mell81 istanbul canım 5 ay ken göturdum delmediler en erken 1 yasa kadar beklemesin dediler 4 eczane gezdik
Roniya mell81 bayağı küçükmüş korkmamıştır muhtemelen. Acıdığını düşünmüyorum tamamen korkudan ağladı. Daha kalemle işaretlerlen başladı ağlamaya
mell81 cocomelon Şok olacak birşey yok sadece ileriyi düşünerek hareket ettim çok şükür buna karar verebilirim kimse evladının kötülüğünü istemez
Berencik Caglaa aynen heveslendim bi an bende o hevesle kac eczane gezdim yasak sorumluluk alamayız diyolar bende korktum bi bildikleri vardır elbet dedim zamana bıraktım yapcak bişey yok bebişlerden degerli hic bisey yo