Yenianneeeee3 Merhaba sevgili anneler kolik 24 günlük bebeğim var biberon kullanıyoruz fakat çok hava alıyor gaz yapıyor biberon öneriniz var mı ?
ayse01_alparslan Yenianneeeee3 biberondan kaynaklı degildir diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz genede ben wee baby kullaniyom şuan beş aylık ilk aylarda ilk günlerde bebekler çok gazlı oluyor zaten damla kulanmanizi oneriyorum
Yenianneeeee3 ayse01_alparslan bizde gaz damlası kullanıyoruz tabi biberondan değil gazı ama yine de emerken hava alıyor oda gaz yapıyordur diye düşünüyorum
Woman35 Dr browns kolik biberon iyi geliyor demişlerdi burdan birkaç anne lansinoh biberon emziğinde de delik var hava akışını dengeliyor diye biliyorum bizde onu kullanıyoruz bi de o aylarda çok gaz oluyor zaten mama kullanıyorsanız da gaz yapabilir
Denizoo Kesinlikle DR browns un anti kolik biberonunu al cok işe yarıyor. Ve mamayı çalkalarken saat yonunde çevir uzerinde baloncuk olmasın.
Yenianneeeee3 Leblebi_tanesii teşekkür ederim öneriniz için herkes öyle söylüyor yarın alıp denicem inşallah ☺️