Salina Bebeğim 1,5 aylık. Günde 3×15 damla kullanıyorum. Biogana da günde bir defa akşamları. Bioganaya daha önce başlamıştım. Sab simplexe başladım başlayalı yani 4 gündür kaka yapmıyor. Damla ile ilgisi var mıdır?
ElifS95 Salina bende kullanıyorum sab simplex biogaia ve nurse harveys 3unu benim kızımın da kaka uapma sıklığı azaldı her gün yapardı şimdi 2-3 günde bir yapıyor damlalardan oldunu düşünmemiştim hiç olabilir aslında
caglasyarda Salina biogaia aksine bağırsak düzenleyici probiyotik o daha çok kaka yaptırmıştı bize düzene girmişti
Wolverine Salina Damlalar dan olacağını sanmıyorum. Biogia zaten gaz damlası değil probiyotik damla. Bağırsak düzenleyici.
Aysshn Aynı damlaları kullanıyordum, öyle bir problem yaşamadık biz. bebeğim günde 2 defa kakasını yapardı hala da aynı şekilde devam ediyoruz. Şuan 5 aylığız. Biogaia günde 5 damla sabah, sab. Simplex günde 5 damla akşam.
ElifS95 Kubrak23 evet biogaia dan sonra baya baya düzene girdi ama gazını rahat çıkartıyor eskisi gibi sancısı olmuyor