Ecenur123 Merhaba bebeğim 1 aylık sütüm çok az geldiği için arada mama takviyesi yapıyorum her sağımda 30 cc çıkıyor ve doymuyor her duyduğumu denedim çoğalsın diye ama stres yapıyorum sanırım az geldiği için bir türlü çoğalmıyor zamanla inşallah çoğalacak varsa önerdiğiniz bişeyler lütfen yardımcı olun. Asıl sorum şu olacak aslında mama takviyesi yapyorum mamayı hazırlıyorum ya soğuk gibi hissediyorum yada sıcak hep bir ikilemde kalıyorum bu mama sıcaklığını nasıl ayarlıyorsunuz lütfen yardımcı olun resmen derece alıp ölçeceğim yakında kafayı yedim çok sıcak olursa bişey olur mu acaba bu soğuk mu bişey olur mu diye düşünmekten.
EceDM Ecenur123 alindan ateş ölçerlerin nesne ısısı olcme modu da var, oyle bakabilirsiniz. Zaten mama sicakligi 37 derece falan olmali, yani bileğinize dökünce hissetmeyeceksiniz. Vücut ısısında oluyor. Öyle emin olabilirsiniz.
EslinSemAltas55 Ecenur123 ben 90 yapıcaksam 60 a soguk gerisini sıcak su koyuyorum 120 ypıyosam 90a soguk gerisini sıcak yapıyorum ayarlayamazdım bende artık böyle parmağımı yakmayacak şekilde oluyo
Ikizannesi06 Ecenur123 ağzınıza 1-2 damla damlatın dil altına. Eğer yakmıyorsa iyidir. Ya da bileğinize dökün yakmıyorsa sorun yok😘
Egenim Ecenur123 el bilek içine damlat . Yakmazsa sorun yok . Kaynamış soğuk su kullan sakın normal su kullanma. Bi termos al e bebekten aldım ben mama termosu. Kaynamış suyu döküyorum . Bellı saatten sonra ılıyor. Biraz ondan biraz kaynar su döküyorum. Eger soğumadıysa musluğun altında soğutuyorum. Bir aylık için 30 cc az değil mi. 90 cc yiyor mamayı bnmkı
Ecenur123 Egenim 30 cc sağdığım süt geliyor mamayı dediğiniz gibi içiyor sütümü sağıyorum 30 cc çıkıyor sütüm az geliyor değil mi normale göre sezaryen olunca geç geliyormuş süt ama benimki baya bi az galiba ?
Egenim Ecenur123 bnm foşur foşur gelen sutum 10 günde tık dedı bittı. Sezeryan bnmde. Sezeryanla alkalıdegıl yapısal. Arada mamasını 60cc yap yemezse dök . Ama cıkart 3 saatte bıre gecıceksın. 30 cok az cnm . İçebıldıgı kadar yap.
Ikizannesi06 Sedaekrem bunu denemek yerine önlem almak daha iyi değilmi ağzı yansa sürekli ağlar 🤦🏻♀️
Twinsmama Bende aynı böyleydim, Vestelin kettle ı var üzerinde bebek maması tuşu var kaynamış soğumuş suyu koyuyorum direk tuşa basıyorum otomatik 40 derece ayarlıyo çok pratik kesin alın ondan zamandan kazanıyorsunuz bide stres yok
Asldrk Ecenur123 biraz ılık yap mamayı bilegineeee damlat hafif sıcaksaaa iyidir soguktaaa verme migdesiiii üşüyüp agrırrr cam biberon çabuk soguyorrr onu biraz sıcak yap
Sedaekrem Ikizannesi06 hahaha yok canm kendi agzına dokuyorum once zaten de merak ettim o kısmı da bizimki biraz sıcak ıcmeyı de seviyor