Emmosch Bebeğim 4,5 aylık,uyku tablosunda 1,5-2,5 saat uyanık kalabilir diyor ama benimki gündüz uyanıklık süresinde 3-3,5 saati geçiriyor ,uyumak istemiyor,hep kalkmaya çalışıyor var mı bu şekilde olan
Mavi3435 Emmosch gündüz nasıl uyuyor o kadar maşallah biz 20 dk uyuyoruz. Mama mi anne sütü mü beslenme
Asuri Emmosch Gece uykusuna geçtiğinizde odadan çıkmayın diyolar ortam farkı olmaması için ama ben hep aynı odada kalmıyorum gece uyandığında odamızda da salonda da yalnızca tuz lambası açık ışık farkı olmadığı için ve o amber renkte olduğu için uykuyu hiç ayamıyor. Bebeğim sabaha kadar uyumuyordu ağlamıyordu da ama uyumuyordu bunu denediğimden beri işe yarıyor Allah’a şükür. Sabahta erken kalkıyoruz mesela akşam 7de yatıracaksanız 6’da,8’de yatıracaksanız 7’de kalkmanız gerekiyormuş. Akşam 4 ya da 5’ten sonra da gece uykusuna yatana kadar uyanık kalmasını sağlamalısınız. İnşallah işe yarar🙏🏻
Hilalgunes Kuzum bizde 4 ay 9 günlüguz gecemiz gündüzümuz yok uyumak istemiyor gözünden uyku akıyor saatler geçiyor ama direnmeyi başarıyor
Emmosch @Mavi3435 yok yanlış anladınız gündüz uykusu 3 saat değil,uyanık kaldığı süre 3-4 saat ,aslında en geç 2,5 saatte bir uykusunun gelmesi lazım ama benimki direniyor uyumak istemiyor uyuduğunda da yarım saat falan ayağımda sallarsam max.1 saat
Mavi3435 Emmosch yok doğru anladım.toplamda 3 saat uyanık dediniz değil mi 😀 biz gündüz hiç uyumuyoruz.nasil bir rutininiz var
Emmosch @Mavi3435 tamam şimdi anlaştık😊 uyandığı saatten gece uykusuna geçene kadR 3 uyku yapıyoruz,onlarda da genelde kısa kısa uyuyor,zor dalıyor çabuk uyanıyor, baya uyanık kalıyor yani cimcime 😁