gulsahmesut Klfteb ben sakarya da oturuyorum üretimi burda yapiliyor ve defalarca alisveris yaptim corbalari biskuvisi muhallebileri pudingleri butun urunleri denedim hemen hemen ve cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim 😊❤
deletedmom719 Deletedmom812 inşallah öyledir. Bende ek gıda da yapmayı düşünüyorum ama ne kadar güvenirim diye de düşündüm. Acaba doğal olduğunu kanıtlayan bir belge falan var mı. Fiyatı da gayet iyi sormuştum
Deletedmom812 deletedmom719 valla doğallık kokuyo ben inandm açıkcası instgramda bi sürü takipçisi var
Derenimm Bende kullanıyorum arkadaşlar 3kere alışveriş yaptım özellikle bisküvileri miss gibi tereyağı kokuyor
EminEymen ben alışveriş yaptığım zaman çok soru sorardım hep cevap verirlerdi. Aklınıza bişey takıldığında hemen sorabilirsiniz
EminEymen Klfteb ya ürünleri beğenmedim derken yaptıklarımı bebeğim pek yemedi. Artık beğenmedi mi bilmiyorum. Hatta bebeğim 9 ayllıkken aldığım hiç açılmamış çorbalar var. Sizim bebeğinz kaç aylık size gönderebilirim istersenz
gulsahmesut Yalniz urunlerinde tuz ve seker olmadigi icin tatsiz gelebilir size ve bebeginize ben himalaya kaya tuzu ve esmer organik seker kullaniyorum cok cok az tat versin diye katiyorum oyle daha iyi bir tada sahip oluyor tabi tercih sizin 😊