kubratagram Kızlar 21 günlük anneyim sütüm hala artmadi. Humana çayı kullaniyorum bugünde bestlak damla kullanmaya başladım. Onun dışında ne yiyip içsem sütüm artar? Süt veriyorum ama az olduğu için mama vermek zorunda kalıyorum
pinark- kubratagram canım bende 61 günlük anneyim. Hurma badem bulgur pilavı çok iyi geldi bana hurmayı 6-7 tane yiyorum gün içinde Özellikle bol bol su içmeyi ihmal etme 3 - 4 litre içmeye çalış en etkilisi su bence
1humeyra kubratagram benim kızım 12 günlük Sezeryan doğum yaptım ve hiç sütüm yoktu petibör bisküvi ile arttı bir de bol su tüketmek gerekiyor
lceLady kubratagram Tahinli yiyecekler tüketin özellikle tahin helva veya tahin pekmez, bulgur pilavi ve bol su için
Birberenannesi kubratagram boza, tahin helvası, bulgur pilavı, ciğer, karpuz, soğan, marul, bol bol su ve uyku. Artmaması gibi bi ihtimal yok aşırı işe yarıyolar
zynphl23 Bende 53 günlük anneyim sütüm artmadı mama ve meme ile devam ediyorum ama cok üzülüyorum gecem arkadasım un helvaı tarifi verdi baya farketti bende sizde bir deneyebilirsiniz birde hurma ve su ciddi arttırıyor tahin helvasıda iyi olmustu bana bir arkadaşımda ayran icinde hemen sütüm artardı dedi ama bizde gaz yapti ayran sizde deneyebilirsiniz bulgur pilavı ve bulgur çorbası arttıriyormuş ama oda bizde gaz yaptı yani bana arkadaşlarımın tavsiye ettkileri bunlardı
Gecemavisiii zynphl23 Merhaba öncelikle sütüm yetmiyor psikolojisine girip kendinizi üzmeyin stresten uzak olun + Bol bol su için onun dışında kuru börülce bakla giller tatlı benim sütümü arttırmıştı sizde yine bol bol emzirin ne kadar emzirirseniz okadar sütünüz olur
Melinya KızZzzzzzzz üzüm kayısı kompostosuuuuu fışkırtıyor valla yap yap iç bol bol missss, bide tahin helvası sade helva yani git gel ye işin be 🤣🤣🤣Bide bol bol emzir, her fırsatta emzir saat bekleme. Yakın zaman tecrübeyle sabitledim
EmirAliEla kubratagram ikinci doğumumu yaptım birincide ki hatam ne bulduysam yemiştim süt yapar diye sonra kilo vermeye uğraştım. Şimdi günde 4 litre su içiyorum bi sabah bi akşam mutlaka rezene çayı içiyorum. Bestlak adında bi damla var çok süt yapıyor onu kullanıyorum. Hem kilo almadım hem kızım 45 günlük sütüm çok var bitiremiyor sağıp buzluğa atıyorum. Doktorum demişti ki sen süt tozusun su koydukça süt oluyorsun demişti. Gerçekten öyle su bol su iç