pogacayanakk Portakalcicegiii haftasonu benim de misafirlerim gelecek; cheesecake, Hindistan cevizli kurabiye, yaprak sarması ve milföylü börek yapacağım
Neslihan66 Portakalcicegiii gelin pastası Islak kek Simit Tatlı kurabiye Börek Poğaça Kısır Patates salatası Profiterol.. yani daha sayayım mı ..:)
cikolataligofret_ @Portakalcicegiii benim de misafirim vardı haftasonu menümü söylüyorum; Kek Hazır börek Makarna salatası Hazır sarma Hazır mercimek köftesi Tatlıyı da onlar getirdi :)
Tatlican Neslihan66 Aa kusura bakma ama biraz uydurma gibi geldi 🤣yaprak sarmaya basit diyen ilk insan oldun 😄millet onu parayla sardirip ben sardim diye hava atıyor 😉
Gzdee__ Portakalcicegiii ıslak browni kurabiye yapabilsin yanına da revani tatlısı yufkayla da börek yapabilirsin aniden gelen misafir için dolabımda sürekli börek olur zaten revani tatlısı ve browni de börek eriyene kadar olur zaten
Olimbonii Deletedmom_39 kiz mantiyi yapana kadar ohooo 😂 ben genelde toplu alışveriş yaparken aliyorum 3-4 paket dondurucuya atiyorum biri gelince 10 dk da yapıyorum misss 😂