Nazfiruze Merhaba, 2 aylık bebeğim günün belirli saatlerinde özellikle akşam 5 ile 8 arasında aralıksız ağlıyor. Gazını çıkarıp kakasını yapıyor fakat yine ağlıyor. Bağırmaktan sesi kesiliyor artık. Kolik mi? Kolikse ne yapacağım 🥺🥺
Egenim Nazfiruze suyunu aıcak tut . Her bezını açtıgında masaj yap gaz masajı. Duş her gün . Buşekılde damlalar ile destekleyerek baya azalıyır bızım azaldı şükğr . Masajdan bıleklerım agrıyor
Egenim Nazfiruze biliyorım hayatım kaç kere hastaneye koştuk nefessisz kaldı . Morardı bnmkide ama inan masaj çok işe yarıyor. Bütün gün fırsat oldukça karnına masaj yap
Merveds18 Nazfiruze Nazfiruze Kolik olduğunu düşünüyorum benim oğlum da kolikti. Bir de besin alerjisi olabiliyor ona da dikkat edin yediklerinizden kaynaklı bir sıkıntı var mı gözlemleyin. Özellikle süt ve süt ürünleri tüketmeyin bir kaç gün bakalım azalma olacak mı? Kolikse üzülerek söylüyorum hiç bir çaresi yok sadece sabır…. Masaj rahatlatır.
Merveds18 Nazfiruze bizim 4. Aydan sonra bıçak gibi kesildi genel de 3-6 ay arası yok olur diyor doktorlar. Umarım sizin de öyle olur 🙏