Elisa34 Beraninannesii toz şeklinde damaklarına sürüyorsunuz ama bizde bi işe yaramadı çok memnun kalan var
Betulyesiltas Beraninannesii ben direk ağzına döküyorum güzel faydası oluyor aşırı salya akıp kasindigini gördüğümde yapıyorum kesiliyor
Seyhanmin Beraninannesii toz granül biz 4 aylıktan beri kullanıyoruz serinletici rahatlatıcı özelliği var günde 6 şaşeye kadar kullanabiliyorsunuz biz memnunuz
Beraninannesii Betulyesiltas Bu ara çok huysuz yemek dahi yiyemiyorum kendi iştahı da kesildi ön dişleri beyazlamış kullanmaya başlayayım dedim umarım fayda eder
Hndealnathn Ben doktorumuzun soyledigi gibi yaptım. Ağzına granulu dök parmak diş fircasiyla da masaj yap hem ağiz temizliği olur hem de masaj sayesinde daha kaliteli bir etki gösterir demişti öyle yaptım
Mommyofyigitatlas Beraninannesii boşver onu bunu yeşil soğanın beyaz kısmını ver eline yeşil soğan candır (eczacıyım)
Mylittlepearl Beraninannesii ben diş kaşıyıcının üstüne döküp kaşıyarak veriyorum. Elle sürmekten daha kolay ama biraz eroin çeker gibi oluyor 😂
nazliicank Beraninannesii granüldrn bahsedıyorsanız direk agzına döküyorsunuz bebek zaten onu agzında gezdırıyor.3-4 saatte bir verıyorum ben