ElisaMom_ Ben çok kararsız kaldım ya tavuk sosladim fırında pilav yayla çorbası bide sütlaç yaptim ama salatami ayran mı yada yanına başka ne yapsam siz neler yapıyorsunuz bakalım kızlar 😍😍🌹
Ebru-isil ElisaMom_ bence salata çünkü yoğurt çorbası da varmış zaten ayranla sütlaçla falan süt ürünü de çok
Ebrushkaa ElisaMom_ hayirli kandiller ben ezogelin corba etli patates pirinç pilavı ve salata yapacağım.Allah bereket versin Ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Benisahtesevme2 ElisaMom_ Kemık suyuna sehrıyw çorbası yaptım Tereyağlı pirinç pılavı yapılacak Tavuk sote yaptım Salata yapılacak Turşu alıp gelesım var bırde☺️ Yalnızım ama kıymetlıyım menüsü 😚
ElisaMom_ Benisahtesevme2 afiyetler olsun keşke forumdaki anneler bir araya gelip iftar yapsaydik ne güzel olurdu😌😍
ElisaMom_ Deletedmom_39 amin Allah razı olsun canim.bugun tutamadım malesef regl olduğum için eşime hazırlıyorum iftar😍🌹
Pikapikapikacuuu ElisaMom_ Sütlü kabak çorbası Pirinç pilavı Haşlanmış tavuk Salata Yoğurtlu Karnabar kavurması Elmalı kurabiye Mercimek Köftesi Babamgil geldi o yüzden biraz bol çeşit oldu çok şükür 🥰
Balkizlarim ElisaMom_ klasik menü etli kuru fasulye , şehriyeli pirinç pilavı , ayran çorbası , salata soğan söğüş , turşu , irmik helvası yaptıım rabbim oruçlarımızi dualarımızı kabul etsin hayırlı kandiller 🌹
Melek_annesi_06 ElisaMom_ benim menü biraz karışık gibi barbunya pirinç pilavı cacık havuçlu kek bide peynirli börek yapıcam bakalım Allah nasip ederse galiba canım ne istediyse menüsü oldu🤭😅 herkesin ellerine sağlık şimdiden💐 hayırlı kandiller iftarlar olsun
Balkizlarim ElisaMom_ dimi hepimizin ortak sevdiği menülerin arasına girer klasik olduğu için 🥰😊 Allah razı olsun canım 😍