Symygz Merhaba arkadaşlar bebeğim 2,5 aylık şapkasını giydirirken kafasını tutarken yanlışlıkla bastırdım galiba hafif içine çökme oldu tekrar bakamadım uyudu düzeldimi bilmiyorum sizce bişey olur mu çok kötü hissettim
Bebegimm1 Symygz şapkayı evde mi takıyorsunuz çok fazla bastırmadıysanz bir şey olmaz bence ama sağlık ocagına falanda gidebilirsnz
Serap0733 Symygz sizin bastırmanızla bıngıldak çökmez:) ebeler nasıl bastırıyor hiç gördünüz mü gene de içim rahat değil diyorsan kusma gözlerde bayılma var mı takıp edin ama bir şey olmaz merak etme
kbrsuzen24 Symygz bende çok yapıyorum yanlışlıkla 😀 hemen bebetonun ağzını aç böyle açık şekilde burnundan üç kere üfle kuvvetli şekilde hemen çıkacak yukarı.
Ebru-isil Symygz yok yani sadece sizin bastırmanızdan olmamıştır anlamında demiştim. Bazen çökük durabiliyor
Symygz Bebegimm1 dışarı çıkarken giydiriyordum elimi kafasının altına sokarken oldu kafanın kendi ağırlığıyla yani
Symygz Serap0733 yok çok şükür bi sıkıntı olmadı ama çok tedirgin oldum bide eşim falanda biraz şey yaptı dikkat et falan diye daha da vicdan azabı çektim
Symygz kbrsuzen24 yaa gerçekten içim rahatladı kontrol ettim ama farkedemedimbi çökük tekrar bakayım. Peki hiç doktora sordunuz mu bu durumu bi sorundan dolayı falan oluyor olmasın
Serap0733 kbrsuzen24 bastırarak bakıyorlar ben gördüm doktor da o şekilde baktı 🫠emin olun bilmediğim şeyi demem
Serap0733 Symygz yok endişe etmeyin :) ben de yaşadım dirseğim değdi birine diğerine de uyku sersemi müzik açaym dedm telefon değdi biraz şükür bir şey olmadı hatta ebe bana dedi ki senın oyle yapmanla bıngıldaga bir şey olmaz ilk kızımdayken oldu bu olay ben cok korktum hatta o da öyle dedi aldım götürdüm bak dedi biz ne kdr bastırıyoruz🙃
kbrsuzen24 Symygz yok hayır ya korkulacak bisey değil olur arada yastığa değer eliniz değer şapka takarken olur yani abartılacak bisey yok. Burnundan üfleyin çıkıyor yukarı hemen. Bebetonun ağzı açık olsun ama. Eskiler şey dermiş annem der hatta bıngıldak düşerse çocukta burun tıkanıklığı olur çok felan hımhım olur derler 😀😀 benim ilk olduğu için çok düşürürdüm çarpardım felan üflüyorum düzeliyor. Hiç bir sağlık sorunumuz da yok cok şükür
Symygz Serap0733 kbrsuzen24 Çok teşekkür ederim hassas olduğunu biliyordum ama böyle dokunmaktan etkilendiğini bilmiyordum daha dikkatli olmaya çalışacağım 🙏🏻