Mucizemle_1 İlk annelik cidden acemilik 😄 herşeyi araştırarak yapmak ne yorucu lor peyniri tadımı nasıl oluyor kızlar öneriniz var mı
kbrsuzen24 Mucizemle_1 tadımı ne yapacaksın cicbebe biraz kaynamış su biraz pekmez biraz lor peyniri miss yedir kalk ben öyle yapıyorum 😀😀😀
CizerBirAnne Mucizemle_1 yoğurt tadımı yaptırmışsınızdır, o zaten süt alerjisini belirler. O yüzden süt ürünlerinin tekrar tadımına gerek yok.
nazliicank Mucizemle_1 biz yımurtayla beraber basladık. Yumurta lor ve avokado verıyorum sabah kahvaltısında. Arada muzla verıyorum avokado yerine. Kendım yapmıyorum peynirciden tuzsuz lor alıyorum
agulugunler FatmaaDeniz ben bir bardak sütü kaynatıp kaynarken içine 1 yemek kaşığı yoğurt koyuyorum birkaç damla da limon sıkınca 5 dakika içerisinde hazır oluyor bir bardak sütten yaptığım 3 gün yetiyor
Mucizemle_1 nazliicank bende organik ütükler satan bi yerden aldım kendim yapmadım bakalım naısl olacak
aslihanbsbg Ben direk minik minik verdim hic bi seyi birbirine karistirmiyorum hepsinin tadini ayri alsin diye ama lor peynirden hoslanmadi yumurtasina katıp omlet yapiyorum
Mucizemle_1 aslihanbsbg bende ilk tadını alsın diye biraz veririm ama sonra mecbur sevmezse bişeylere katarım