rreeyhann Kızlar kuyruk sokumunun ust kisminda kizariklik olustu doktora gittim zona olmuşum. Bu konudan muzdarip oldum sunu yaptim gecti dediginiz yontem var mi
Esoca38 rreeyhann geçmiş olsun annemde olmuştu ama onun ellerinde olmuştu cildiyeye gidip ilaç kullanarak geçti. Rahmetli dayımın vefatından hemen sonra üzüntüden stresten bir gecede çıkmıştı.. Allah size de şifa versin bence bir cildiyeye gitmelisiniz
niloyaa34 rreeyhann bende de küçükken olmuştu tam belimin orda el kadar baloncuklar oldu bi su verdi doktor onu gazlı beze sıkıp siliyoduk öyle rahatlıyodum ama aşırı kötü bişe geceleri yanıyodu resmen Geçmiş olsun size de ne ilaç verdi doktor
Boncugummomy1 rreeyhann zona ilaci var onu kullanıyosunuz. Yanında da mutlaka bağışıklık güçlendirici bi vitamin kullanin
rreeyhann Esoca38 bilmiyodum genel cerrahiye gittim oda vitamin ve krem verdi gecmesse cildiyeye yonlendirdi
rreeyhann niloyaa34 ya ilk anlamadim sirtimda cikti kasik bolgemde fitik gibi sislik olustu surekli yanma hissi oluyodu ben fitik diye dusundum sonra annemin yaninda ustumu degistirirken o farketti arkana ne oldu diye doktor left bezlerini sisirmiz o yuzden agri yapiyo dedi