Zmr-010101 arassmomss benimde öyle ya oldum olası enfeksiyon birisinden duydum nioli yağı çok iyi geliyormuş . İç çamaşırına 1 damla damlatıyormuşsun. Herkes bana çok iyi geldi demiş
arassmomss Zmr-010101 Cidden mi bilmiyordum aktardan mı temin ediliyor acaba bi araştırayım teşekkür ederim 😊
Abide91 arassmomss canım ağrım yoktu ve kokusuzdu ben idrar yolu enfeksiyonundan suphelenmistim ama değilmiş alttan muayene etti rahim ağzında yara var dedi inşallah seninkide önemli bir şey degildir
arassmomss Abide91 Ay çok geçmiş olsun inşallah öyle bir durum yoktur varsa da ihmal etmeden gideyim canım çok teşekkür ederim
Ailemoglum arassmomss masllah ne güzel Allah dilerse olmazları oldurur sizin en güzel yaptiginizda takmamak olmuş strest çok etkiliyor gerçekten 🤲🤲🥰
arassmomss Ailemoglum Cidden öyleymiş hiç sorun olmayanlarda bile stresten olmadığını duydum Rabbim ol der, olur elbet 🩷
Gamze_krkmz0607 arassmomss mantar enfeksiyonu olabilir bende bu şikayetten dolayı doktora gittim akıntım ,koku ve kaşıntı var dedim bana fitil yazdı .
arassmomss Gamze_krkmz0607 Muhtemelen bana da öyle bir tedavi uygulanacak çok teşekkür ederim canım 😊 geçmiş olsun sana da 🩷