Pearlyyy Selam kızlar bebeğim 2 haftalık ve altı pişik oldu. doğduğundan beri 2 günde bir değiştiriyorum. Zeytinyağı denedim pişik kremi denedim, sudokrem denedim, geçmiyor ne yapmalıyım 🥺🥺🥺
Ayse35y35 Selam canım Şuan aynı sorunu yaşıyorum benim bebeğim 1 buçuk aylık bırak pişiği yara olmuş çok dikkat ediyorum sık değişiyorum buna rağmen muhakkak 4 saate bir altına yapmamışsa bile değiş sıkla ben mustella krem bepanten kullandım işe yaramadı ıslak mendil kullanma ben zeytinyağıyla siliyorum arkı krem aldım şimdi ablamlar iki yeğenimi de onunla geçirmiş deneyince yazarım
MerveeeeeEsila Benim bebepim de 20 günlük ilk dogdugunda 2 gün sadece ıslak mendil kullandım cok kötü oldu ilk bez markasını değiştirdim alerji yaptıgını da düşünerek sonra doktorunuza gösterdim travazol ve re cream verdi baya etkili oldu cok sükür onunla rahatladık ve ıslak mendili bırakıp pamuk kullanmaya basladım
MAED Hamazinc yazmisti doktorumuz cok iyi gelmişti. Suan da ben Bulgar kremi kullanıyorum zdrive cok ıyi geliyor pişik olunca hemen surup birdahaki açısından daha hafifliyor. Bir de bu krem herseye iyi geliyor. Bundan da cok memnunum.