Tgce_ozcn ogretmenanne34 ben 22 günlükken yaptırdım . Ozaman 750 ₺ ücret ödedim. Şuankı fıyat hakkında bır bılgım yok . Memnun kaldıgım için öneride bulundum ❤️
mLyyk mLyyk güncel önerilerinizi alabilir miyim kızlar? Değer Devecioğlu olsun istemiştik ama farklı günlerde 5. kez aramamıza rağmen asla ulaşamadık.
peloser mLyyk değer hocaya gitmeniz lazm muayene olup uygunsa hemen sünnet randevusu verir . Özel muayenehanesi yok. Medilife beylikdüzünde.
Alprslanatess mLyyk benim oğlumda 3 aylık oldu haftaya sunnetımız var dr selman sekman var Fatih te orda yaptırcaz ınstagramdan arayabılirain doktoru eskı cerrah
mLyyk Alprslanatess benimki 6 aylık oldu yaptıramadık daha. O doktorun yorumları çok kötü benim eşime yorumlardakilerin çok azı bile yapılsa kavga çıkabilir o yüzden hiç o riski almayacağım.
Yarenysra mLyyk Maltepe tıp merkezini öneriyorum hemde diğer özel hastanelere göre gayet iyi parası , oglum 3 ay 20 günlük 15 gün oldu sünnet yaptıralı çok memnun kaldım
Ygtszgn mLyyk özel ümran tıp namazgah hastanesinse ümit hanıma yaptırdık biz memnun kaldık isterseniz bir araştırın
peloser mLyyk aramak yerine hastane gitmeyi deneyebilirsiniz. Arayarak randevu alabileceğiniz bir doktor değil😇