Selambeno Bizde de aynı durum var oğlum 8 ay 2 günlük hala desteksiz oturmuyor 2 3 dakika otursa da ya yatmak istiyor ya da ayağa kalmak doktorumuza sordum kucağınıza almayın yerde vakit geçirsin yürüteç vb kullanmayın diyor anlamadım kafama da takıyorum
Taze_annecik Aselmehmet Sürekli oturtun 4 bucuk aylik gibi başladım şuan 5 bucuk aylik nerdeyse desteksiz oturabilecek kıvama geldi
Rumeysaden Aselmehmet canım benim kızım 5 aylıkken desteksiz oturmaya başladı ama asla yerde yatmıyor asla emekleme sıfır sadece oturuyor bence her bebeğin gelişimi zamanı farklı illaki oturur zaman gerek sanırim
Aselmehmet Rumeysaden evet aslında her çocuğun gelişimi farklı ama biz anneler olarak endise ediyoruz sanırım bildiğimiz halde
miroos Aselmehmet merhaba oturtmak icin minderler oluyorya onlardan denediniz mi hem destekli oldugu icin düşmesine izin vermiyor ben ona oturttum hep
Serenyigit23 Aselmehmet benimde oturmuyordu 8 aylığın içindeyiz bacaklarımın arasında yerde oturta oturta alıştı şuan denemeni tavsiye ederim
Ciceek Aselmehmet Bu konuda en net bilgiyi takip eden doktorunuz verebilir. Bebekler arası kıyaslama yapılmaz. İyi günler.