Mutluebeveyn Yenidoğanı ne kadar saatte bir emziriyorsunuz sürekli bekliyor musunuz başında emmesi için nasıl bir yol izliyorsunuz kızlar
benkosarim Mutluebeveyn iki saatte bir emzirin hani ben öyle yapıyorum sarılık riski azalınca 3-4 saate çıkabilirsiniz demişti doktorun
Minikkopya Mutluebeveyn 25 günlük kızım 2 saatte bir emziriyorum ben. Ama kızım ne zaman isterse örneğin yarım saatte bir bile emzirdiğim oluyo. İstediği an veriyorum istemezse 2 saatte ben emziriyorum
Mutluebeveyn Minikkopya anladım canım benim oğlumda 18 günlük bugün biberonu bırakayım dedim göğüs ucum yoktu eme eme çıkar dedikleri için emzireyim dedim ama sürekli aranıyor doymuyor mu acaba anlamadım tam memeyi de kavrayamıyor
benkosarim Mutluebeveyn bebekler o yüzden sadece memede durmak istemez güvende olmak isterler kendilerini anne karnında hissederler
Minikkopya Mutluebeveyn o güğüsün için silikon uç alıp kullan benim de öyle sorunum vardı içe göçüktü silikon uçla normale döndü suan rahatça emebiliyo. Pes etme sakın. Ama göğüs ucun cıkınca silikonu bırak meme reddi olmasın
Mutluebeveyn benkosarim öyle tabi de aranma hareketi yapıyor sürekli muhtemelen aç bence tam ememediği için galiba
Bssraa2 Mutluebeveyn bebekler hep aç bnm bebeğimde emziririm beş dk sonra versem yine emer öyleler çünkü bir süre ama siz iyi doyduğundan emin olun sarılık olmasın