Buglemisss Merhaba hanımlar 27 ocakta doğum yaptım uygulamaya göre 1ay 7 günlük bebeğim kayınvalidem farklı diyor 1 gün 2 gün ileriden sayıyor şuan biz kaç günlüğüz
Buglemisss benaslindayohum uygulama doğru değil mi o zaman şuan kaç gunlugiz aklım o kadar karıştı ki 😂🤦
Guneslemisik_ 40 günden geri sayın o zaman uygulamayla aynı sayanaya başlayacaktır biz 30 ocak doğumluyuz bende karıştırıyordum 40tan hesaplayınca doğruyu buldum
Guneslemisik_ Buglemisss biz bugün 36 günlüğüz 1 ay 6 gün yazıyor uygulamada cuma günü 40 gün oluyor sizde 39 oluyorsunuz
Guneslemisik_ Buglemisss evet uygulamaya göre 37 gümşük oluyor ama 27 Ocak doğum günün e göre kayınvalidenin dediği oluyor bence ayarlardan doğum gününü bir kontrol et yanlış girmiş olabilir misin?
Buglemisss PatronBebek takvimde satınca 38 günlük çıkıyor bugün ama uygulamaya göre 1 ay 7 günlük diyor hangisi doğru şaşırdım 🤦
PatronBebek Buglemisss evet takvim doğru tabiki. Bu uygulama aylık sayıyor gün hesabı yapmıyor. Çokta günlere takılma ya 😄
Buglemisss PatronBebek ne bileyim bizim evdekiler farklı bir şey deyince bende bir forma sorayım dedim 🤦😂