birpatiningolgesinde Selam anneler, bebişinize şampuan ne kullanıyorsunuz?? Ben ilk mustela aldım bitmek üzere şu an ecowelle gecip gecmemek arasındayım, içeriği temiz bişey olsun istiyorum ama kararsızım
edabolukbasi birpatiningolgesinde baby me kullanıyorum başta dalin aldım bebeğim alerjik olduğu için mahvetti bizi
Cemre_-53 birpatiningolgesinde konak olduğunda mustelanin konak şampuanı kulanirim onun dışında Dalin şampuan kulanirim vücuduna da La Roche posay olan vücut losyonu kulanirim duştan snra da la Roche posay nemlendiricisi sürerim
livanurvealpinannesi61 Sare_nuhaninannesi_05 ecowell in içeriği temiz değil yalnız içinde kimyasal var. İçerik olarak minoris hipp baby mindolin baby me köpük şampuan sıveno ıncia ıva natur temiz. Diğerlerinde kimyasal madde var. Ecowell aşırı göz yakıyor.
Dotomesli Ne sebamedler ne mustelalar tükettik, ama hiçbirinde dalindeki veya unibabydeki rahatlığı yakalayamadım. Hem ekonomik her gün en azından vücudunu yıkadığım için hem de sebamed falan konak yaptı kaç defa
livanurvealpinannesi61 Dotomesli dalin de %80 alkol var. En çok kimyasal madde dalin de var.uni baby de aynı.
HamzaKartalMoms birpatiningolgesinde Iva Natura tüm seti Incıa bunlar doğal içerikli ve gayet memnunum
dryglgl baby me organik kullanıyorum incia dan geçtim buna da memnunum şuan içeriği temiz fiyatı da uygun
printhelloworld birpatiningolgesinde doktor tavsiyesiyle linola kullanıyoruz hiç konak olmadık çok memnunuz
Lionpiece birpatiningolgesinde 5 aylığız başından beri mustela kullanıyorum çok memnunum bence maceraya gerek yok memnunsan
zumra13- Theanne kızım 2 buçuk aylık ıncıa kullandım direk köpük şeklinde zaten şampuan saçlarını yumuşacık yapıyor devam edicem ona