Stella23 benim oglum 1 hafta yenkdogan bebek bakim unitesinde kaldi, hastanenin anne otelinde kaldim ben de, orada beslenme saatleri 3 saatte bir di standart, 3 6 9 12 15 18 21 00 surekli bu araliklarla cagirirlardi hemsireler bizi, taburcu olacagimiz gun evde 2 saatte bir emzirin dediler, 50. gunden sonra oglumun gece uyumalari uzayinca, ben gene dedikleri saat araliginda sagmaya drvam ettim, gece 12 de uyuduysa saat 2 de uyanmadiysa sagip dolaba koyuyordum, atiyorum 4 te uyanmasi lazim ama 3 te uyandi gogsum tam toplamadi sutu, hemen dolaptaki sutumu isitip emdiginin ustune takviye olarak iciriyorum, veya 4 te kalkmasi lazimdi kalkmadi 6 ya kadar uyudu 12 den, 2 saat arayla kalkip yokluyodum, baktim uyanmiyor istemiyor sagiyordum, yani emmexigi saatleri hic bos gecmedim hep sagdim sagxim jaldirdim, suan 4 saatte bir emiyor mesela, ben 3 saatte bir sagim yapiyorum 5 aylik suan, gun icinde 1 2 kere aksattigim oluyor tabi, 2 cocugum var bazen zaman nasil geciyor anlamiyorum 😂 buzdolabinda 3 gun, buzlukta 3 ay saklayabiliyorsunuz sutunuzu, bu yontemi uygularken tarih atmayisakin unutmayin allah korusun sutunuz bozulur hastalik yapar 🙏🙏💕💕