Cerenyrt Merhaba hanımlar, geçenlerde aynı postu açmıştım test yaştıracağım uyumasını istediler vs diye.. bugün gittim e minnoşum uyudu ama eli kolu arada hareket ettiği için ölçemedi 😒 kucağımda olsun dedim yok Emerken olsun yok Yokda yok. Oyalandım emzirdim dalıyor yüzüne birşeyler yapıştırıyor uyanıyor🥵 ee nasıl olacak bu iş??? 10 gün sonrasına randevu verdii.. Postuma uyumasına gerek yok.. emzirirken yaptırdım vb diyenler olmuştu?? Ankarada devlet hastanesinde uyuma şartı istemeyip yaptıran varmıı????? Helppp meee 😄
mikelenjelo35 Cerenyrt tamamen testi yapan kişiye bağlı benim yaptirdigim kişi beni okadar gerdi okadar strese soktuki Ocak ayında ter içinde kaldım .45 günlük olacak şekilde randevu verdiler ozaman gene gittim net iki saati buldu
Dgndrmz Cerenyrt Ankara tıpta yaptım dogumu işitme testinide kucagına yatır kollarını tut dedi yaptım testini yaptı bitti hiç uyuma vs demediler bize
Cerenyrt mikelenjelo35 bizimkide bizi ne kadar yokuşa sürerim derdindeydi 😒 ne dediysek tersini söyledi😕 nasıl olacak bilmiyorumm bizde 1 aylığız şuan1 kasıma vermiş 45 fl. Olcz herhalde bakalım inş olur
mikelenjelo35 Cerenyrt iki üç gün önceden yaptırın banyosunu karni doymis gazı çıkmış olsun .ins olur insan sinir oluyor eğer şimdide kalırsa daha büyük hastaneye sevk verir o yüzden ısrarcı olun sabredin
Bisaniye Cerenyrt biz kızılayda özel bir yerde yaptırmıştık. Uyuyordu ama uyumasa da yaparız demişti kadın.
Nslhn53 Özele gidin uyumazsa benim gibi örtüsüyla sallayın iki saat direnmiştik ikiz olunca gidip gelmek sıkıntı sonra gel deselerde bugün olmalı demiştim 😂😂sonunda uyuttuk başardık
TheLatte Cerenyrt bebeğim pusetin içindeydi hic cıkartma dedi uyuyodu ama kafasına yapıstırınca onları uyanıyodu yapıstırdı yavas bi şekilde piş pişleyerek salladı puseti bi yandanda ölçtü ☺️ pusetle götürseniz acaba yaparmı bu sekilde
Nslhn53 Cerenyrt bizimkide özeldi ama ücretsizdi doğum orda olduğu için her hastane farklı şartlara sahip herkesin allah yardımcısı olsun 😥
Seydameva Cerenyrt kucağımda oturdu yaptılar ne saçma niye uğraştırıyorlar 2 dakikamızı Bile almadı bu drlarda bi tuhaf Ya Rabbi🤦🏻♀️
Cerenyrt Seydameva devlet hast ve çalışanlara konuşmamak kızmamak elde değil paran yoksa sende yoksun 😑
Balliturta Seydameva sizin dediğiniz işitme testi farklı iki türlü test var biri 2 dakka sürüyor uyumasına gerek yok(sağlık bakanlığı kaldırdı ama çoğu hastane kaldırmadı) diğeri 10 15 dakika sürüyor uyuması gerekiyor
Kevserrrrrrrrrr Cerenyrt Bizde o zaman yaptırmıştık gittik odada sedyeyle yatırdı bi kulak 30 sn ancak sürdü ve uyanıktı