Babe HappyKids 18.aydan sonra analar kafayi yiyip telefonlari kenara atmis olacak ki buyuk bebesi olanlar bir hayli az 😂😂😂
theQueen Babe Kimseler yokken Kids’in açılışında biz vardık sohbet muhabbet dostluklar süperdi ama sonra tadı kaçtı buraların, ondan dolayı sessizce arka planda da olsak buradayız aslında 😂🤣
enharserap Buradan adminciğime sesleniyorum. Sizden Allah razı olsun size çok duacıyım. Bu anketi görünce ne kadar da uzun zamandır burada olduğumu ve süreçleri hatırladım. Oğlum 8 buçuk aylık ve hamilelik sürecinde de sizin programları kullanmıştım. O kadar güzel eğitici ve bilgilendirici bi program ki resmen anneliği buradaki bilgilerle ve fikir alışverişleriyle öğrendim. Sizin sayenizde aslında yanlış yaptığım çoğu şeyi düzeltmeye çalıştım. Evde tek başına çocuk büyütürken yanımda olan en iyi dost bu program oldu hep. Size teşekkür ederim iyi ki varsınız. Oğlum büyüse de bu programı silmeyeceğim sanırım 😄😄
Brothermoms NesliAzra123 maşallah bizde 6 aylık olduk. Uykularınız düzene girdi mi acaba sizin bizim hiç düzenimiz kalmadı gece bile uyanıp oynamak istiyo mahvetti uykusuzluk beni
Nesli68 Reggioemiliaa bizde ayniyiz sizinle bebisin gelisimi nasil bizimkinde el ayak durmuyo hala sessiz guluyo sag elini kesfetti arada yumruk halinde agzin icinde bol bol sil akitiyor yarinda verem asimiz var baya endiseliyiz...
Dfne Ariyaarya hafiften dönmeye başladı. çok huysuzluğu yok. sürekli emmek istiyor sadece anne sütü veriyorum. Çığlık atıyor sesli gülmeleri var çok olmasa da bakalım zaman daha ne gösteriyor.