Minikkizimm Meme protezi yaptırıpta sonrasında bebegini emzirenler var mı acaba ? Varsa birseyler sormak istiyorum cevap verirseniz memnun olurum 😊
Asyaveannesi04 Minikkizimm bilgim yok ama arkadaşımın ablası yaptırmıştı asla sütü gelmedi doğumda da sonrasında da
Minikkizimm Asyaveannesi04 peki slikonlardan dolayı mı süt ü gelmedi acaba biliyormusunuz süt kanallarına zarar verilmişmi
Asyaveannesi04 Minikkizimm sanırım süt kanallarına zarar verilmiş bu yüzden emziremedi çok pişman oldu sonra yaptırdığına tek damla anne sütü alamadı çocuğum felan diye
Asyaveannesi04 Minikkizimm protezle alakası yok süt yine gelir ama süt kanallarına zarar verilmemiş olması gerek
NM_mom Meme proteziyle süt kanallarının alakası yok, 2 sene önce taktırdım şu an emziriyorum çok şükür
Minikkizimm NM_mom kas altı mı taktirdiniz acaba. Bende de var fakat annem canımı sıkıyor. Süt gelmez gelsede o süt bebeğe zarar verir tadı degisik olur vs diye. Doktorumda sút kanallarina dokunmadigini protezin süt kanallariyla alakası olmadiği söylemisto yaparken
_kiids Asyaveannesi04 merhaba sütü gelmediği için kastir tarzı veya şişme oldu mu? Bende yaptıracağım fakat benim mecburen süt kanallarımda operasyona dahil olacak