Canselasr Merhaba anneler kızım 6 ay 15 günlük oturturtmaya çalıştığım da kendini kaydırıyor puset de de olsa mama sandalyesin de de aynısı yapıyor kaydırak da gibi sanki bide ismiyle sesleniyorum bazen bakıyor bazen bakmıyor neden olabilir?
Fatmannny Canselasr benim kızımda aynı desteksiz oturmaya başladık bir kaç gündür kayıyor sürekli oturduğu yerden ismine işine gelirse bakıyor oyuncak vs oynuyorsa bakmıyor
kubraphoto Canselasr bizde 6 aylık 12 günlüğüz mama sandalyesi puset vs bunlarda benimkide kayıyor ama yatağın ortasına hafif çukur yaptım 2 haftadır ufak ufak desteksiz oturmaya başladı tabi geri atınca düşüyor ve oturduğunu anladığında berri çok sevdi ve oturunca çok mutlu oluyor ama tabi tam geliştiremediği için hep yanındayım çünkü ayaklarını tutmaya çalıştığı için kendini aşıır derecede öne doğru eğiyor o yüzden beline zarar gelmesin diye düzeltiyorum
Kader66 Canselasr benim kızım 4 buçuk 5 aylikken başladı pusete koyuyordum biraz kayıyordu 5 aylık olunca popişinin üstüne düşüyor pusetten şimdi 5 ay 23 günlük mama sandalyesi geldi dün bugün 1 saate yakın benle mutfakta oturdu ama hiç kaymadı sanırım sevdi hala desteksiz oturamiyor kafasını tutuyor dönüyor kendi kendine ama oturmak istemiyo ne kucakta ne yerde aşağı kaydırıyor kendini
Canselasr kubraphoto demir vitaminş sevmediği için kullanmıyoruz onu kullanınca uyumuyor günlerce kusıyor sürekli onun dışında sadece d vitamini kullanıyoruz
Canselasr Kader66 benimki de öyle 6 ay 17 günlük mama sandalyesine oturuyo 20 dkka felan başını tutmaya çalışıyor ama soneasında nedense oturmak ıstemıyo yere bırak döneyim istiyo
Zumra_Fatma Canselasr aynı benim kiz normal o istemiyor oturmak işine gelince de bakıyor diyim ben sana cok sinir oluyorum valla
Melisa_senel_24 Canselasr merhaba cansel hanim benimde oğlum 6 ay 19 günlük 5 ay 14 günlükte desteksiz oturmaya basladi belkide kendini daha hazir hissetmiyor olabilir 4 aylikken doktorlar zaten az az destekli oturtmaya baslayabilirsiniz diyorlar eger oncesinde destekli oturtma yapmadiysanizda olabilir ama doktorunuzla bu konu hakkında mutlaka görüşun isim konusunda ise eger önünde ilgisini çekecek oyuncak varsa veya tv açıksa izletiyorsaniz ondan dolayı da yapabilir
Canselasr Melisa_senel_24 fizik tedavi mız bir daki ay ona sorduğumda oturtmaya başlayabilirsin demişti mutlaka görüşücem şu anda destekli oturtmaya çalışıyorum yine de kaydırıyor kendini