nesekaan Arkadaşlar çorumda gorev yapıyoruz doğu tayini çıktı doğuda görev yapıp eş götürebilir yerlerde olan arkadaşlar varmı aklımızda (bingöl,bitlis,van,ığdır,şırnak,batman,van) var
Simay_2905 nesekaan canım bende polis esiyim ama asker arkadaşlarımızın da var Bayburt’a size doğu ise yazabilirsiniz çok rahat diolar arkadaşlar güvenli bir şehir çok büyük imkanlı bir şehir değil
Yamacefeninannesi hunilimomy çalışma şartları nasıl peki görevler çok oluyor mu 24 24 mu çalışmalar bilgi verir ise iz sevinirkm
Sincappp Bizde doğudan ( Muş’tan ) batıya tayinciyiz. Konu dağılımı gibi olacak kusura bakmayın ama size ben Çorum’u sormak istiyorum nasıl memnun muydunuz.
nesekaan Sincappp nerdeyse 4 yıl olucak çorumun ilçesindeyiz biz küçük bir ilçe çok küçük hemde merkeze 45 dk uzaklıkta .. merkezi güzel fakat ilçelerinde yapılabılecek pek birsey yok :/
hunilimomy Yamacefeninannesi evet görevler oluyor bazen arazi bazen belirli bölgelerde 3-5-10 günlük görevleri onun dışında 8-5 haftada bir yada 10günde bir 24 saat nöbetler var genellikle yazin arazi günübirlikte görev olabiliyor kışın çoğunlukla 8-5 veya sabit gittikleri yerler var dönüşümlü 5-10 günlük gidisleri olabiliyor
Yamacefeninannesi hunilimomy anladım tesekur ederim peki bukundugunuz yer ulaşım hastane kreş bakımından nasil