Pembemantar 8 aylık bebeği gece kaç kere emzirmem gerekiyor bazıları 1 kere demiş bazıları 6 aydan sonra kesmek gerekiyor diş çürüğüne yol açar diyen var siz kaçıncı ayda kestiniz
Nur2021 Pembemantar kesebiliyosaniz 6.ayda kesin gece beslenmesini,aliskanlik yapiyor sonra saat basi uyanmaya basliyor, uykular duzensiz oluyor…
fatos_ts61 Eğer uyanmıyorsa emzirmene gerek yok ama benimki saat başı uyanıp meme ister 😊😊 10 aylık ❤️❤️
Nur2021 fatos_ts61 bende tecrube ettim bunu 😁 simdi 1 yas 7 ay tamamen kestim biraz rahatladim cok sukur
fatos_ts61 Nur2021 bende haftaiçi doktora gideceğim ve artık gece beslenmesini bitirmek istiyorum diyeceğim ona göre hareket etmeyi düşünüyorum acıktığı için uyanmıyor çünkü uyku arkadaşı yaptı beni bide dişleri çıktı saat başı meme isteyince acıyor 😊
Nur2021 Haticekaya1808 iste meme ucuna nar eksisi surdum tadina bakti begenmedi emmedi, her meme istedgnde aynisini yaptim,muzlu sut verdim baslarda, zorlandik tabi ama 2-3gune alisti uykularimizda duzenli olmaya basladi cok sukur…