Haffuse Ay diş gibi valla🤣 Diş acilisi ikinize de ugurlu olsun🤣🤣🤣 Gerisi artik corap sokugi gibi gelir…
Haffuse Mucizemxx canim daha yeni gibi, her bebede farklidir ama cok rahat 1 hafta daha var… Asil zor zamanlar degil , en zor zamanlari tam dişi etini deldi delecek olani🥲🥲🥲
Gokturk_ Mucizemxx ayyy valla bende çekiyorum bacı Bizimde böyle ağzını tam açmadığı için gözükmüyor üstten 4 tane aslında o şekilde bu fotoğrafları da zar zor videodan kırptım fotoğraf çekmek imkansız ne zamana çıkar bilmiyorum bi çıksın kafayı yiyecem yoksa 🙈 @Haffuse siz tecrübelisiniz sanırım ne zamana çıkar acaba
Mucizemxx Gokturk_ ay evet sizinkilerde geliyor gibi sanki 🙈 Allah yardımcımız olsun hem bebişlerimizin hem bizim😥
Haffuse Gokturk_ ahahahahahah🤣😂🤣😂 ben de aynisini yapiyorum… benim kizim da izin vermiyor, video cekip kirpiyorum ben de😆😆😆 🥲🥲🥲 Sizin dis de daha yolu var, yeni sis gibi, henuz uç verir gibi degil… Bu dislerin huzursuzlugu azi dislerinin yaninda hiç😪
Gokturk_ Mucizemxx valla çok yoruldum asla yanından ayırmıyor beni mızmız oldu bide bugün de kulağını oynayıp duruyordu sürekli ellerinin içi kafası kulakları sıcak ama ateşi yok salya son derece artık .Bugün elimde ki tavuğu sürteyim dedim damağıyla yardı baya koparıyordu parçasını ayırmış bir çıksa rahat uyurlar herhalde 🙈
Mucizemxx Gokturk_ inşallah ya yazık üzülüyorum vallahi nasıl acı çekiyorlar o diş ağrısından benimki de herşeyi ağzına götürüyor birde burnu da akıyor bilemedim diş mi yoksa hasta mı olacak