asiltonunmommysi Betelgeuse_ Şu dönemde izler misiniz bilmem de sar başa izlediğim filmlerim var San andreas fayı World war Z 2012 Harry potter Bird box
Babybloom Betelgeuse_ asiltonunmommysi San andreas fayı World war Z +geostorm +ben efsaneyim +wanted +split O kdar çok izledik ki. Hala birşey bulamayınca bunlarsan birini açıyoruz😂 Ama tabi deprem sonrası insanın bi içini sıkıyor bu felaket filmleri(ilk üçlü)😕
biroglanannesii1 Ay en iyisi birde DiCaprio filmleri 🥰 The Wolf of Wall Street ve Sıkıysa yakala tavsiye ederim
asiltonunmommysi Babybloom ay evet ben efsaneyimi unutmuşum 16256363 kez izledim hala aynı heyecanla izliyorum.
sirinpatates Betelgeuse_ romantik dram aşk ve gurur, cesaretin var mı aşka Gerilim doğruluk mu cesaret mi Komedi pek sevmem ama eksi elmalar, pardon.
biroglanannesii1 asiltonunmommysi Eşim de seviyor sevdiğimi biliyor film açtığımız da gözü bend e oluyor çoğunlukla hayır yakışıklılığı olduğundan da değil bayağı iyi oyuncu 😂
adastra Betelgeuse_ Tam bir sinefilim yüzlerce film izledim ama “The Fountain” benim başımın tacı, herkese hitap etmeyebilir ama bende yeri çok ayrı