Deletedmom812 Kızıma +6 aya uygun çorbalar ve organik bebek bisküvisi aldım çok özenli geldi ve görüntülerinden bile belli organik oldukları ama kızım henüz 5 buçuk aylık şimdiden yapıp versem çorbaları sıkıntı olmaz heralde 😒
BrcnBlgn Deletedmom812 Ben 3aylikken basladim bende sknti olmadysa sende hic olmaz hemde tadimlik deil direk bi kase seklinde ogunluk verdm alerjisi oldugundan acil olarak drumz ek gidaya baslatti gelisimi durmustu
Azolili Deletedmom812 Deletedmom812 bende çok almak istiyorum ordan. Bence başlaybilirsin 6 aylık sayılır. Ki ben 4 aylıkken ek gıdaya başladım. 6 ay paketi mi aldınız
Baynimir Deletedmom812 alıp kullandım ilk zamanlar sevdi sonra ağzına sürmedi. Bebek bisküvisini tavsiye etmem taş gibiydi tadı da kötü.
BrcnBlgn Deletedmom812 Kereviz brokoli patates kabak sebze corbalari yaptim alerjisi bi cok seye var alerjisi olmayan herseyi vermeyi calisiorum kisitli zaten
Busra4509 Deletedmom812 evet emiyordu ama sütüm yeterli değildi tarhana, kabaklı sebze çorbası şehriye, yoğurt çorbası mercimek çorbası bunları gayet güzel yedi sadece brokoliyi henüz denemedim
BrcnBlgn Deletedmom812 Alerjiye bagli meme ve beslenme reddi var sagip veriorum anne sutu agirlikli beslenme reddi siddetlendiginde alerji mamasi veriorum aralarda corba meyve puresi seklinde gidiorz
Deletedmom812 BrcnBlgn bizdede meme reddi oldu sürekli acaba bizimde mi alerji var başka hangi belirtiler var bebeğinde canım
BrcnBlgn Deletedmom812 Meme reddi ve beslenme reddiyle kendini gosterdi gogus kafesi skstgndan beslenmek istemiyor ayrica reflu belirtileri gosteriyor her doktr reflu sandi meger alerjiye bagli refluymus
Azolili Portakal denk gelmedim hiç ama 7 lira kargo normal. Tabi bi paket alırsanız çok olur ama set gibi alırsanız normal yani