Ogretmenanneyim Herkese merhabalar bahcelievler medipol hastanesinde önerebileceğiniz çocuk doktoru var mıdır
Mihrimah34 Ogretmenanneyim hamdi murat bey oglumdada kiximda da ona giderim olaylari abartan surekli ilac veren bi doktor degil sadece ona guvenip cocuguma ilac veririm
533460 Mihrimah34 artık sadece yoğun bakıma bakacakmis poliklinik yapmayacakmjs başka önerebileceğiniz var mi Zeynel hanım be Müberra hanım arasında kararsızım Müberra hanım çok yoğun diye duydum ilgi alakası nasil acaba
533460 AA201207 Müberra hanım çok yoğun diyorlar hasta ile ilgi alakası nasil cok kısa sürüyor mu muayeneleri ve ilaç konusunda nasıl yaklaşımı
AA201207 Ogretmenanneyim Ben artık İstanbul’da değilim tayin sebebiyle şehir değiştirdim ama yanılmıyorsam duyduğum kadarıyla 360 yada 380 gibi birşey diyorlardı. Numarasını veriyor gün içinde dönüş yapıyor whatsaptan birşey sorarsanız
Ogretmenanneyim Ozgzcn ne zamandır gidiyorsunuz acaba. Biz ilk 2 kontrolünde gittik ama memnun kalmadık değiştirmeyi düşünüyoruz
Mihrimah34 Ogretmenanneyim canim ben oglumda sa gittim hatta ozel muayenesi var oraya da gidiyorum oglum dogdugunda ilk muaynesj ondahdj baska doktor dan da memnun kalamadim hep hamdi beye giderim
AA201207 533460 evet yoğun ama ilgi alaka konusunda sıkıntı yaşamadık ilaclik çok durumumuz olmadı bilgim yok b12 si düşük çıkmıştı o zaman takviye verdi