Hfzhnfcls Hapyy mom dan hapyy kids geçtim 😊 25.02.2023 bebeğimi ogluşumu kucagima aldim şükür sezaryanla dogum yaptım şükür rabbime 💙🤗 Sütümu nasıl çoğaltabilirim tavsiyeleriniz nelerdir😊
Bebekcercinli23 Hfzhnfcls bestlak damla al canım sonra süt arttırıcı çaylar al hümananin bide e bebekte malt içecegi var onu al
Gokturk_ Hfzhnfcls Ben beslenmeme dikkat etmedim pek çünkü herşeyi yiyorum önüme gelen herşeyi ama 😂hiç yemek ayrımı yapmadım salata her yemek yanında mutlaka yedim .Birde bir ara emme reddi yaşadım stresten kaynaklı acaba sütüm mü yetmiyor diye o moda girmiştim ki e bebeğin malt ama mavi kutulu içeceği kurtardı baya çoğalttı hemde biraz tatlı olduğu için de su içirdi iyi geldi çok şükür şuan içmiyorum 1.5 Aydır ama sütüm geliyor o toparladı yani
Anne980 Aynı tarihte doğum yapmışız bende önerileri bekleyeyim burada. Bebeğiniz nasıl uyuyabiliyor mu bizimki uyuyor 10 dk sonra uyanıyor baya huysuz geceleri asla uyumuyoruz. Sizde durumlar nasıl
Hfzhnfcls Anne980 ya benim bebeğim kuvezde kilosu düşüktü ve kan şekeri düşüyordu ben sütümu sagiyorum hastaneye getiriyorum bu pazartesi taburcu olabilir duruma göre bakalim hayırlısı 🙏 Sizinde gözünüz aydın RABBİM evladinizla güzel günler nasip etsin 🤗
Hfzhnfcls Gokturk_ bende yiyorum aslında ama herkesin farklı tıpkı doğum ve hamile süreci gibi herkesin farklı bana yarayan başkasına yaramıyor başkasına yarayan sana yaramıyor o misal ama dediğinizi denicem teşekkür ederim 🤗
PembeBattaniye Yoğurt çorbası benim sütümü çok arttırdı bulgur pilavı bi de sade tahin helvası yedim çok iyi geldi bunlar bende 12.02.23 te doğum yaptim