Merve22 kızlar biz urfa dan antalya ya tasıayı düşünüyoruz antalya nasıl bir yer? yasamak icin uygunmu, kiraları nasıl,pahalı bir yermi,insanları nasıl
a07 Merve22 doğma büyüme Antalyalıyım. Açıkçası geliriniz çok yüksek değilse tavsiye etmem kiralar çok uçtu burada. Gelip hayalkırıklığına uğramanız çok yüksek ihtimal. Kaç kişi gördüm bir umut gelen sonra pişman olan.
Sumelsa2134 Merve22 bende Antalyanın Kumluca ilçesindeyim cok pahalı hiç doğu tarafına benzemiyor fiyatlar ufak bir örnek vereyim Diyarbakır’da dana kuş başı 140 TL burada eşim gecen aldı 240 TL artık siz düşünün bende Diyarbakırlıyım eşimin işinden dolayı buradayız yer değişişim hakkımız dolduğu gün Diyarbakır’a geçeçegiz
sakinolpelincim Merve22 ev fiyatları ve kiralar aşırı yüksek Ankara İstanbul u sollar oldu. Kümes gibi evler 6 7 bin. Normal bı ev dersen 15 20 bin. Satın alsan 4 5 milyon sıradan eski bir ev. Ve buna rağmen herkesde gördüğüm maaşlar çok düşük kim ne iş yaparsa yapsın maksimum 11 12 bin alıyor ki bunlar mühendis tekniker aşçı fln olan insanlar vasıfsız işçi değil. Birde bunların hiçbiri mesai saati haftasonu fln da tanımıyor durmadan çalış 11 bin maaş al tabi iyi bir mesleğin varsa 🙄 insanlar 2 maaşla ayrı evde yaşayamıyor herks anne babasıyla birleşmeye başladı.
Nrglsarica Açıkçası kiralar falan çok pahalı geliri iyi olmayanlar için biraz zor bi yer kendim yaşıyorum şuan ama yaşanılacak güzel yer 😌
sakinolpelincim Merve22 geçen bir otelde mühendis arkadaş 18 bin istemiş gülmüşler teknik müdür demiş 25 yıl tecrübem var ben almıyorum o maaşı Max 12 bin veririz.
Meralkr sakinolpelincim Merve22 pozisyonu ve cw si iyiyse verirler benim eşimde aşçı 17 bin kirada oturacaksanız Antalya da ucu ucuna denk gelir kiralar 10 bin TL zaten şanslıysan 7 8 bine bulursun birde servis bölgesinde otursanız daha iyi olur