Bensuuu1 Merhaba anneler bugün bebeğim ilk kez ısırdı sonra her verdiğimdede yapmaaya devam etti canım çok acıyor ne yapabilirim nasıl bırakıcak bunu
Elizgenc58 Bensuuu1 oğlum 3.5 aylık o bile yapıyor birde gülüyor 😂😂😂😂 acıtıyor da şaka gibi erken başladı
Simgecvhryca Bensuuu1 aynı ayda kızım artık ısırıyor kanıyor dayanamıyorum ağrısına bi çözüm bulabildiniz mi
Kuzucuklar12 Bensuuu1 dışı sizladigi için tepki vermeyin görmezden gelin isirip bırakmıyorsa burnunu sıkin
Haffuse Hic tepki verme, isirdigi an, hemen cek ve kapat… Benim kizim da basladi ya🤣 bi de manyak gozumun icine baka baka, sanirim tepkimi gormek istiyor😅
Bensuuu1 Simgecvhryca ısırınca tepki vermemeye çalısıyorum verirsem oyun sanıyor ama tam unutmuş değil ara ara yapıyor yine
161197 Benimde başıma geldi meme ucumun alt derisini koparmış enfeksiyon kapmıştı emzirirken gözümden yaş geliyordu genel cerraha gittim fito ve fucidin adında krem verdi 2 günde geçti her emzirmeden sonra sürüyordum bi dahaki emzirme de siliyordum
161197 Ama mutlaka emzirmelisiniz emzirmeyi kesmeyin mastit olma ihtimaliniz yüksekmiş doktor öyle söyledi