Eda1525 Kızlar sıcak su torbası koysam olur mu belim çok ağrıyor spinal oldum ağrısı çıkmaya başladı bugün
neslihanyildiz Eda1525 Ne zamam oldunız? Sıcak su biraz tehlikeli olabilir. Eğer koyacaksanız bacaklarınıza ayak altına falan koyun derim ben. Ağrı kesici içebilirsiniz. Benimde ağrım olmuştu yürüyüş iyi gelmişti
oopitipiti Eda1525 sıcak su torbasını bilmiyorum ama bende peteğe dayamıştım belimi zarardan cok belimi rahatlatmıştı petek baya sıcaktı sende sıcak su torbasına cok sıcak su koyma istersen kaynar olmasın yani öyle bi zararı olcağını sanmıyorum
Eda1525 neslihanyildiz cuma günü oldum canım ama bugün bel ağrısı başladı hem sezeryan yeri hem bel ayağa kalkmakta zorlanıyorum bugün öğlene kadar yürüyordum ama ta ki bel ağrısı çıkana kadar perişan etti beni resmen ter içinde kalıyorum yürürken
Eda1525 starwomen İnan sürekli ayaktayım iki çocuğum daha var zaten biri de 3 yaşında zaten hiç oturtturmuyor sağolsun ama böyle bir ağrı ikisinde de yaşamadım 3. Sezeryan diye mi bilmiyorum hem dikişler hem bel mahvetti beni